Defender 110 CSW

Dit is'm dan, de nieuwe Defender van Paul. Op deze foto heb ik hem net een paar uurtjes, tsja, dan moet er even een fotoreportage komen he!

Het is een 110 County Station wagon uit 2007, voorzien van 4-cylinder dieselmotor en een 6-versnellingsbak. Die auto rijdt als een Discovery, maar ziet er toch uit als een echte Land Rover. En dat is hij ook echt wel, want ookal is hij splinternieuw: hij lekt gewoon als het regent hoor...

Ik heb hem in Duitsland gekocht. Daar was een "Cargo" uitvoering van deze auto te koop met een flink voordeel. Doordat ik hem ook zelf ombouw naar grijs kenteken komt hij nog iets voordeliger uit dan het aanschaffen van deze auto op grijs kenteken. Hieronder een paar foto's van het ophalen. Hier vind je wat specificaties van die auto.

 
 

Met de ICE naar Baden-Baden

Terug via mooie dorpjes in de Oost-Vogezen

Vlakbij het hotel in Idar-Oberstein, waar we overnachten

Mooie Duitse bospaadjes...
Het is erg leuk om je auto zo ver weg te kopen. In plaats van je nieuwe autoop te halen en deze een paar kilometer verder op je oprit te parkeren, kon ik nu gelijk 600 kilometer sturen... We hebben de hele rit tussendoor naar huis gereden.
 
 

Mooi oud stationnetje in Lissendorf