En dan komt de APK er weer aan en begin je hem alweer te knijpen. Wat zou er deze keer weer moeten gebeuren? In ieder geval moet hij helemaal schoongemaakt worden. Want als je met al die klei bij de APK komt, dan worden ze er daar niet vrolijker op. En als je dan toch schoonmaakt, dan kan je de banden en de remtrommels er ook wel even afhalen om schoon te maken. En dan kunnen meteen die AT banden erop die al 3 jaar bij pa en ma in de tuin liggen.

En als je dan toch gaat schoonmaken met de hogedrukspuit, dan is het misschien aan te raden de bodemplaten en de versnellingsbaktunnel er even af te halen zodat je alle blub eronder ook kan verwijderen. Zie je de buren al kijken: "He? Met de hogedrukspuit in je auto spuiten?"

En dan ben je klaar en zet je je auto weg. Dan merk je plotseling dat je best een of-road evenementje op de parkeerplaats kan organiseren van alle klei is van de auto af gekomen is.

Maar wel stoer he?met die AT banden op de achteras. Heeft er iemand toevallig nog 1 of 2 BF goodridge 235-85-16 AT banden liggen? Dan hoor ik het graag.ik zoek er nog 1 of 2 voor de vooras.