Soms wil je met je Landrover wel eens wat anders dan gewoon verplaatsen van punt a naar punt b. Je wil wel eens een nachtrit rijden, een tocht begeleiden, in een optocht meerijden, enz. En voor al deze dingen heb je wel eens speciale accecoires nodig. Zo heb ik voor bij mijn auto een zwaailamp, een breedstraler, en een luidspreker. Op het dak zit een rekje waarop je het een en ander kan monteren en waar ook 24 volt en een geluidssignaal aanwezig is. hieronder zie je de verschillende montagemogelijkheden op mijn Landrover.

 

deze luidspreker kan het signaal van een mp3 speler, de radio of de 27mc versterkt doorgeven. de kabel voor het signaal zit onder het rek gemonteerd.

 

Deze werklamp functioneerd op deze plek als achteruitrijlamp. Het is een Hella breedstraler.

 

dit verlengsnoer voor 24V aansluiting heb ik gemaakt van een 220V krulsnoer. Bij de plug zit een extra aansluiting om iets te kunnen doorverbinden.

 

Hier is naast de zwaailamp ook een werklamp gemonteerd op het dak. (nadeel is wel dat ze zo gemonteerd beide tegelijk aangaan :-)

 

Als deze beugel op de plek van het achteruitrijlicht is gemonteerd kan je er bijvoorbeeld een zwaailamp, of een verlengde antenne op kunnen zetten. hieronder zie je een zwaailamp op deze steun bevestigd.

 

 

Handig he? zo'n rondrijdende kermisattractie ;-)