Na het monteren van de 12 volt converter, kon ik nu ook de radio en en 27 mc in de auto schroeven. De radio in een oudje die in de skoda zat toen we die kochten, maar in een auto die het geluid maakt van 20 tractoren bij elkaar moet je niet teveel verwachten. Hieronder kan je zien hoe de radio en het bakkie aan de achterkant zijn aangesloten. In dit geval was het wel handig dat er een gat uit het tussenschot gezaagd was. anders had ik de radio hier niet kunnen monteren.

 

Nu heeft een radio een antenne nodig, maar de antenne die ik bij conrad besteld had had een veel te kort snoertje om voorop de auto te kunnen monteren. Gelukkig doet de antene binnenin de auto ook prima zijn werk. Dat is weer het voordeel van een softtop!

 

Tot slot moest het bakkie ook nog een mooie antenne hebben. We hebben gekozen voor een 1,35 meter lange antenne achterop. Ziet er wel zo stoer uit.

Hieronder zie je hoe het geheel uiteindelijk in de auto zit. nu moet het alleen nog mooi zwart geschildert worden. kaal mdf is nou niet echt wat je noemt stijlvol in zo'n auto.

 

Het enige dat nu nog moest gebeuren was het netjes wegwerken van de draden aan de achterkant. Anders is het waarschijnlijk binnen de kortste keren weer stuk. En als je dan toch eenmaal een schot plaatst kan er net zo goed meteen een paar opbergvakjes bij worden gemaakt. Hieronder zie je een foto van het eindresultaat